Hydro Repair spabad service suppport tillbehör mobil

När ert spabad inte fungerar

Anlita ett proffs – ring HydroRepair!

010-20 700 40

Vi har många års erfarenhet av reparation och service av spapooler och spabad. Vi kan hjälpa er att felsöka ert spabad eller byta värmare, pumpar, elektronikkort eller andra komponenter. Vi kan ta hem delar till de flesta spabadsmärken och vi har ett stort sortimen av spaprodukter i vår webbutik.

Vi erbjuder reparation och service av spabad på plats i hela Sverige antingen med egen personal eller genom samarbetspartners. Du behöver bara kontakten med oss fram till problemet är löst. I de fall en försäkringsskada är aktuell så sköter vi det också. Prata med ditt försäkringsbolag.

Vår timtaxa är 750 kr ink moms + bilersättning
Oftast stannar kostnaden under 2000 Kr ink moms + material.

Använd vårt kontaktformulär och beskriv problemet så detaljerat som möjligt. T.ex. varumärke, ålder/årsmodell, har du varit ägare från början om inte hur länge, hur upplever du problemet, uppstod problemet i samband med t.ex. vattenbyte eller annat. Ju mer information desto bättre. Beskrivande bilder kan bifogas i formuläret.

  • (max 50 MB)

Vi säljer spaprodukter från följande leverantörer: 

I vår webbutik har vi ett stort sortiment av spaprodukter och delar så som filter, pumpar och spakemi till de flesta spabadsmärken.

SPAKEMI

SPAFILTER

SPAPUMPAR

SPA & POOL

SPAPRODUKTER

SPAPRODUKTER

Anlita ett proffs – kontakta HydroRepair!